NSTT No-Dig Event

11 en 12 oktober 2017 NSTT No-Dig Event:

Zien – kennen - beleven

 

Op 11 en 12 oktober 2017 vindt de vijfde editie van het NSTT No-Dig Event plaats. Met recht het grootste No-dig evenement in de Benelux. Met als leidraad “zien – kennen – beleven” biedt het Event voor alle bezoekers een interessant programma.

 

Om No-Dig te kunnen “zien” is er een ruime beursvloer, zowel binnen als buiten. Bedrijven en overheden presenteren hun nieuwste ontwikkelingen en innovaties.  Maar zien is ook “elkaar zien”. Daarom organiseren wij dagelijks een centrale catering en een afsluitende borrel voor alle bezoekers.

 

Meer leren “kennen” doet u via een keur aan lezingen, gratis toegankelijk in de inlooptheater: nieuwe inzichten, innovaties en inhoudelijke discussies over de meest uiteenlopende thema’s.

 

En uiteraard kan u alles ook “beleven”. De theorie in de praktijk in de livedemonstraties en wedstrijden. We gaan weer letterlijk de grond in. Boren onder publiek, leidingen persen, bescherming aanbrengen. U ziet het allemaal.

 

Voor meer informatie voor u als bezoeker of exposant: zie onze speciale eventsite: www.no-dig-event.nl.

 

 

Editie 2015

Tijdens de jongste editie van 2015 mochten wij ruim 900 bezoekers ontvangen. Allen professionals van overheden en uit bedrijfsleven. Het is daarmee het grootste event in haar soort binnen de  Benelux.   Van dit event zijn twee sfeerimpressies online gezet:

 Impressie NSTT No-Dig Event 2015

 Impressie Boorwedstrijd 2015 (deels gemaakt met helmcamera's)

 

 

Naar boven