Congres Rotterdam: Sleufloos tenzij .....

28
nov
Diergaarde Blijdorp (ingang Ocenaanzijde), 10:30 uur - 17:00 uur
Zet in mijn agenda

Op 28 november vindt het congres “Sleufloos tenzij…; Hoe geven we de nieuwe visie op de ondergrond handen en voeten? plaats. Dit wordt georganiseerd door de Gemeente Rotterdam, met inhoudelijke bijdragen van de NSTT.

 

Aanleiding voor het congres is de ambitie van de Gemeente Rotterdam om op termijn ‘de straat dicht te laten’ en vaker sleufloze technieken bij ondergrondse infra in te zetten.  Deze ambitie werd dit voorjaar gepresenteerd in de beleidsvisie voor de ondergrond. De NSTT onderschrijft deze ambitie. Reden om gezamenlijk in te zetten op een betere kaderstelling van de technieken.

 

Tijdens het congres gaan we in op de nieuwe visie op de Rotterdamse ondergrond en de stand der techniek van sleufloze technieken. Wat kan intussen al sleufloos en waar moet toch nog voor gegraven worden? Zijn er andere manieren om de bovengrondse hinder zo klein mogelijk te houden? Hoe kunnen we onder de grond kijken zonder te graven? Praat je dinsdag 28 november mee?

 

Het congres vindt plaats in het kader van de Rotterdamse ‘maand van de onderwereld’. Het congres is op 28 november a.s., 11.30 – 17.00 u bij Diergaarde Blijdorp (ingang Oceaanzijde). Voor aanmeldingen en meer informatie: mail naar maandvandeonderwereld@rotterdam.nl.

Deel dit bericht
Naar boven