NSTT-Studiemiddag en Awarduitreiking

Energietransitie in de beperkte ondergrondse ruimte. Dat is het thema van de NSTT-Studiemiddag op 27 oktober a.s.

 

De effecten van de energietransitie op de ondergrond kunnen groot zijn. Immers, bovengronds is de ruimte al schaars, maar ondergronds zo mogelijk nog schaarser. Bij de vele miljoenen aanwezige kilometers kabels en leidingen komen straks nog meer netten. Wat voor netten zijn dat dan? Hoe komen die er? En kan dat zomaar?

Onze inleiders Jacco Smit (Tennet TSO), Jarko van Bloois (Legal Infra), Roland Boon ( Royal HaskoningDHV) en Frank Geserick en Emmy Geserick (RioolABC) nemen u mee in de complexiteit van aandachtspunten, lopende initiatieven en mogelijke oplosrichtingen.

 

Aansluitend op de studiemiddag volgt de jaarlijkse uitreiking van de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. Dit jaar zijn er maar liefs vijf nominaties voor de prijzen. Uit de diversiteit van de nominaties blijkt andermaal de innovativiteit en vindingrijkheid van de sector.

De genomineerden zullen zich aan de hand van een film aan u presenteren. Daarna kan u uw stem uitbrengen op de nominatie van uw gading. Als alle stemmen geteld zijn, wordt de winnaar van de NSTT Publieksprijs bekend gemaakt.

Tot slot zal ook de winnaar van de NSTT No-Dig Award bekend gemaakt worden. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend door een onafhankelijke vakjury.

 

Al met al een boeiend en gevarieerd programma.

 

Geïnteresseerd? Dan kan u zich nu alvast aanmelden.

Deel dit bericht
Naar boven