Renovatie moerriool Arnhem winnaar No-Dig Award

Geachte

Hierbij ontvangt u de digitale NSTT Nieuwsbrief. Alles om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van sleufloze technieken voor ondergrondse infra.

Renovatie moerriool Arnhem grote winnaar NSTT No-Dig Award 2018

De renovatie van het grootste bouwwerk van Arnhem. Zo mag de renovatie van het 1 km lange ondergrondse moerriool onder de Arnhemse binnenstad wel genoemd worden. Een spannende uitdaging met grote maatschappelijke impact en een variatie aan technische oplossingen. En geen straat hoeft er voor open. Zowel door de jury als door het publiek werd het project hogelijk gewaardeerd. Daarmee is het de grote winnaar van zowel de NSTT No-Dig Award 2018 als de NSTT Publieksprijs.

Meer informatie
Congres Sleufloos tenzij …. Noodzaak en nuancering

Hoe voorkom je de hinder van graafwerkzaamheden aan ondergrondse kabels en leidingen? Die vraag stond centraal op het drukbezochte congres “No-Dig, tenzij …: van ambitie naar beleid”. Kern van de boodschap: de ondergrondse infrastructuur is voortdurend ‘op de schop’ en dat blijft zo. Thema’s als minder bovengrondse hinder, energietransitie en een grote vervangingsopgave vragen om meer samenwerking en innovativiteit bij sleufloze (no-dig) technieken.. Tegelijkertijd is nuancering op zijn plaats: niet alles moet sleufloos, soms is open ontgraving gewoon efficiënter. Het maken van deze afweging is een samenspel tussen technische mogelijkheden, maatschappelijke wensen en praktische uitvoerbaarheid.

Meer informatie
NSTT Agenda.

23
NOV
congres Transities & Ondergrond
NSTT Agenda.

15
JAN
Infratech 15- 18 januari 2018
NSTT Agenda.

09
OKT
NSTT No-Dig Event 2019
NSTT
T. 0346 - 723450
E. info@nstt.nl