NSTT No-Dig Event 2019

Met een bezoekersgroei van 50% tot bijna 1.500 professionals uit de ondergrondse infra, was het NSTT No-Dig Event 2019 zeer goed bezocht. Tezamen met onze bezoekers en ruim 75 standhouders kijken we terug op een bijzonder geslaagd evenement. We zien dit terug in de vele reacties in de traditionele en sociale media.

Het Event bood, evenals vorige edities, een boeiende en aanstekelijke beurs, aangevuld met goed bezochte lezingen en vele livedemonstraties op het buitenterrein. Daarmee kwam het credo goed tot uiting: zien - kennen - beleven.

 

In het lezingenaanbod waren 16 unieke lezingen, met uiteenlopende thema's als thematisch onderzoek (energietransitie en No-Dig), nieuwe kaders (Richtlijn Boortechnieken en Richtlijn Rioolinspectie) en technische innovatie ((hoogspannings)kabelaanleg, inspectie en detectie). De lezingen zijn terug te vinden op de NSTT-site.

 

Ook het buitenprogramma, met doorlopende demonstraties, was druk bezocht. Hier werd nieuw materieel getoond en konden ook belangstellende zelfs een echter hdd-boring maken.


 

 

 


 

 

Hoogtepunt van het Event was op de tweede dag de uitreiking van de NSTT No-Dig Award 2019 (aan Denys, Vattenfall en Van Vulpen) en de NSTT Publieksprijs (aan ProRail, Kouwenberg Infra, Anton Rail en Infra en Waverail).

Naar boven