Een geslaagd No-Dig Event

'Wij kijken terug op een geslaagd Event' aldus Ane Jutte en Paul Vastenburg. De ene als voorzitter van het organiserend Event-comité, de ander als NSTT-voorzitter. Ze verwelkomden in twee dagen ruim 2000 bezoekers op de beurs, in het kennisprogramma en bij de livedemonstraties. Allemaal professionals op het gebied van aanleg, renovatie en inspectie van kabels, leidingen en riolering. En met ruim 100 exposanten en 20 lezingen was er ook voldoende aanleiding om naar het Event af te reizen.

 

Tijdens het Event was volop gelegenheid om kennis bij te spijkeren. Vanuit diverse kenniscentra  werden onderzoeken gepresenteerd naar o.a. de nauwkeurigheid van boringen, omgang met asbest in voegenkit bij relining en de LCA van liners. Tegelijkertijd waren partijen als TenneT en gemeente Amsterdam genegen om hun uitdagingen bij netbeheer en beheer van de ondergrondse ruimte voor te leggen aan de sector: hoe kunnen jullie ons helpen?

 

In het buitenterrein waren vele exposanten die hun materieel draaiend konden tonen. Een duidelijke toevoeging aan het stand-still materieel wat vaak op beurzen is te zien, aldus de bezoekers.

 

Tot slot - en niet onbelangrijk - waren de exposanten op de beurs tevreden: de opkomst is van hoge kwaliteit, juist de mensen die je als professional wil ontmoeten.


 

Benieuwd naar wat u heeft gemist? Kijk op www.no-dig-event.nl.

 

Deel dit bericht
Naar boven