Twee nominaties voor NSTT No-Dig Award en Publieksprijs 2023

Ook in 2023 zijn wederom twee stevige inzendingen genomineerd voor de jaarlijkse prestigieuze NSTT No-Dig Award en NSTT Publieksprijs. Twee projecten die ieder op een eigen manier blijk geven van het vormgeven en toepassen van innovaties binnen de sector. Ze stellen het doorontwikkelen van bestaande technieken in combinatie met nieuwe toepassingen centraal. De ene inzending gaat om het schaalbaar maken van monitoringstechnieken bij aanleg via doorpersingen. De andere inzending gaat om het veiliger maken van het boorproces door verdere machnisering van handelingen. Met beide inzendingen wordt de kans op incidenten -en daarmee faalkosten in de keten- verder gereduceerd.

 

Inzendingen

De inzendingen kan u aan de hand van de ingezonden poster en beschrijving op uw gemak bestuderen.

 

NSTT No-Dig Award

De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt op 12 oktober 2023 tijdens de afsluitende borrel van het NSTT No-Dig Event.

 

NSTT Publieksprijs

De NSTT Publieksprijs wordt toegekend op basis van een stemming op het NSTT No-Dig Event 2023. Gedurende het Event heeft elke bezoeker gelegenheid om één stem uit te brengen op één van de nominaties. De winnaar wordt aan het eind van het Event bekend gemaakt, waarna de uitreiking zal plaatsvinden tijdens de afsluitende borrel op het NSTT No-Dig Event.

Deel dit bericht
Naar boven