NSTT No-Dig Event nu al groter dan ooit

"We zijn eigenlijk nog maar net begonnen met de organisatie en het NSTT No-Dig Event leeft nu al meer dan ooit". Een enthousiaste Ane Jutte, kartrekker van het NSTT No-Dig Event, aan het woord. En hij heeft gelijk. Het Event bruist aan alle kanten en er is steeds meer aandacht voor sleufloze technieken.

"We hebben de beursvloer in 2019 fors uitgebreid. Dat bleek nodig na de vorige edities. Er is nu nog wel wat ruimte beschikbaar, maar er zijn al meer vierkante meters dan vorige edites toegewezen. En dat terwijl het pas in oktober plaats vindt, nog meer dan een half jaar weg".

Ook het kennisprogramma krijgt al goed vorm. Doorgaans gebeurt dat pas in de laatste maanden voor het event. Maar voor 2019 Is het lezingenprogramma nu al voor meer dan 50% gevuld. Dit wordt nog aangevuld met (halfdaagse) cursussen die dit jaar voor het eerst op het Event worden aangeboden. Daarmee is er weer een groot aanbod van kennis en innovatie.

Gelukkig is er ook weer veel ruimte voor live demonstraties op het buitenterrein, met dit jaar de mogelijkheid om zelf ook te no-diggen. Jutte daarover: "Dat is de echte kracht van het Event. Het weerspiegelt echt de hele No-Dig-wereld: theorie, ervaring en gewoon doen".  

 

Voor meer informatie: zie www.no-dig-event.nl.

Deel dit bericht
Naar boven